#BOOS

#BOOS

Vor 17 Tage

Hou Nemr, Dennis, Maksim, Arina, Kingsley en 400 andere kinderen hier. En teken hier voor een wél werkend Kinderpardon: bit.ly/petitie-eigeland
Ja hallo en welkom bij deze allereerste #BOOS Documentaire: Terug Naar Je Eige Land.
In deze docu volgen we 5 kinderen die gedreigd uitgezet te worden of al uitgezet zijn. Dit door een niet werkend Kinderpardon. En zo zijn er in Nederland nog 400 kinderen in dezelfde situatie. Dit zijn kinderen van migranten/ vluchtelingen die hier geboren zijn of langer dan vijf jaar wonen. Zij lopen bewezen psychologische schade op als zij uitgezet worden naar hun land van herkomst (of dat van hun ouders). Daarom: een Kinderpardon dat wél werkt.

#BOOSTim HofmanBoosTimHofmanMarijeKutmarijeWalibiTickettribunedocumentairekinderpardonnemrkingsleyarinaolgaandropovuitgezetdennismaksimkievbijlmeremmenazcirakoekrainenigeriarechtszaakindconfettidijkfofpechtoldtweedekamerbumaasscherjettenoorkonde

KOMMENTARE
kay hoorn
kay hoorn Vor 59 Minuten
Dus?
tomster
tomster Vor 3 Tage
gelukkig zijn het geen walen
T.F. Van den Berg
T.F. Van den Berg Vor 3 Tage
Bq
Cariosantos
Cariosantos Vor 4 Tage
Fuck Nederland waarom zou je er willen wonen
tomster
tomster Vor 3 Tage
het is tenminste wallonië niet
hartman san
hartman san Vor 5 Tage
luxuryhomesbyterriblog.com/id/video-K4XhLiiu0is.html allemaal acteurs.. fucking linkse Geauwehoer heeft zelfs BNN beinvloed ranzige politiek kijk dit filmpje goed voor dat je dit filmpje kijkt en je ziet het gelijk Vieze Acteurs en laten ze de kids er ook nog bij betrekken echt ranzig volk die kids kunnen er idd niets aan doen maar die ouders wel. Dan maar hard zijn en terug naar je eigen land klaar.
F35 Lightning 2
F35 Lightning 2 Vor 5 Tage
Alleen linkse mensen hier...
Kevin Walter
Kevin Walter Vor 5 Tage
Ik snap de politiek volkomen. Wat wij hier in Nederland doen slaat nergens op. Ze moeten het complete gezin terugsturen. De ouders van de kinderen weten waar ze aan beginnen. Je gaat dus toch niet hun probleem ons probleem maken? Waar maakt iedereen zich druk om. Een duimpje voor de politiek!
Sam_svn7
Sam_svn7 Vor 5 Tage
Als die 400 kinderen weg moeten moeten lili en howick ook gaan anders kunnen die anderen ook lekker gaan onderduiken om te mogen blijven
Stijn Hoogland
Stijn Hoogland Vor 5 Tage
Wat een bizar goede documontaire. Goed gedaan #boos. Hopen dat er eindelijk eens iets gedaan wordt...
Noormaal
Noormaal Vor 5 Tage
Respect! Ik zat hier gewoon te janken!
Fayee x
Fayee x Vor 6 Tage
40:49
tforal2
tforal2 Vor 6 Tage
De laatste minuten met een zware brok in m'n keel uitgezeten. Dijkhoff is daar ook sterker dan eerder in de documentaire. Desondanks is en blijft het zeer zielig voor ALLE kinderen die vanochtend in onzekerheid zijn opgestaan en vanavond weer in onzekerheid naar bed gaan. Heel erg triest.
Slavic Pride
Slavic Pride Vor 7 Tage
Bij mensen die voor het kinderpardon zijn zie ik veel gevoelens, maar helaas weinig feiten....
vlogDHH DHH
vlogDHH DHH Vor 7 Tage
Jezus wat een mooie video tranen in mn ogen
Hdjsbzhx Hb
Hdjsbzhx Hb Vor 7 Tage
Naaa
Stan Atsma
Stan Atsma Vor 7 Tage
Helaas moet ik 18 zijn om de petitie te tekenen
Sabin
Sabin Vor 2 Tage
nee hoor ! waarom denk je dat?
adrienn zonnebeld
adrienn zonnebeld Vor 7 Tage
Wat erg is dit... Ze weten helemaal niks van het land waar ze heen gestuurd worden. Zo goed dat jullie dit doen!!!
Lennin Altunay
Lennin Altunay Vor 7 Tage
Er valt maar 2 keer per maand ren bom dus het is nog niet onveilig genoeg om je te laten blijven
Lennin Altunay
Lennin Altunay Vor 7 Tage
"ja dus"
Nadine w.
Nadine w. Vor 7 Tage
Ik vind dit echt een hele goede manier om dit onderwerp ter sprake te brengen, maar een vraag: als die kinderen dan zouden mogen blijven, dan betekent dat toch niet dat die ouders dat ook mogen en wat zou er dan gebeuren met die kinderen?
Okke Bakker
Okke Bakker Vor 7 Tage
2:45 mijn puuuuuuump!!
Jochem Van Ewijk
Jochem Van Ewijk Vor 8 Tage
Deze moet omhoog in trending!!
Yeshua Marino
Yeshua Marino Vor 8 Tage
Moet je kijken wat voor tuig er rondloopt uit sommige landen, die stelen,helen,vechten,geldtrekken,verkrachten,vermoorden etc.. en dan hebben we hier wat kinderen die naar school gaan, die goed Nederlands spreken,die hier vriendjes en vriendinnetjes hebben. En al dat tuig mag hier lekker blijven of blijven hier illegaal.. en deze kinderen moeten het land uit.. word zo moe van de politiek! Weg met dat tuig en hier blijven met die kinderen! Ze zijn jong en het ziet er naar uit dat het goede burgers zullen zijn.
lepjee
lepjee Vor 8 Tage
Mijn god. 26:37 ik kreeg tranen in mijn ogen
Altijdnetjesmaarfuckjou
Altijdnetjesmaarfuckjou Vor 8 Tage
Kansloos winstbejag over de ruggen van kindjes en iedereen trapt er in. Optyfen met deze linkse propaganda. Alleen als een persoon aangeeft dat ie mag blijven is het “boks” en leuk maar als er een ander geluid komt, is het boos en janken lmao
BAP K
BAP K Vor 8 Tage
Ik zit dit met tranen in me ogen bekijken... Is toch ongelofelijk dat dit in Nederland kan...
Wennie
Wennie Vor 8 Tage
Wat doen wij mensen elkaar aan. Wie heeft waar recht op. Echt geen woorden voor want die kinderen moeten alles op nieuw leren. Echt schande. Ze horen hier!😳😩😭
Rafael Willems
Rafael Willems Vor 8 Tage
Nederlandse kinderen met beperkingen verbannen: lekker toch? Stem christelijk (CDA) of liberaal (VVD)!
Mevrouw P
Mevrouw P Vor 8 Tage
22:00 HELD!
Pieter Kalkman
Pieter Kalkman Vor 8 Tage
Ik ben echt aan het facking janken Jezus facking harde respect
Diede Assink
Diede Assink Vor 8 Tage
40.000 handtekeningen hadden ze nodig. ze hebben er nu meer dan 200.000! waar ik een van ben!
Maarten van der Poel
Maarten van der Poel Vor 8 Tage
Die Tim Hoffman kan beter een documentaire maken over hoe het asiel process werkt en hoe het verbetert kan worden. Maar dit emotionele gezwets heeft niemand wat aan. Tim Hoffman kan zich beter eerste in de politiek verdiepen voordat hij dit soort documentaires gaat maken.
Kevin DeRuiter
Kevin DeRuiter Vor 9 Tage
Ouders die weten dat ze niet in een land kunnen blijven, moeten ook geen kinderen nemen en dan janken als ze terug moeten. 100% schuld van de ouders, niet van de staat.
Order der Teutonen
Order der Teutonen Vor 9 Tage
Hoe kan je een multiculturele samenleving steunen gadverdamme
Kyra x
Kyra x Vor 9 Tage
Super mooie docu. ❤️
debroervanroos
debroervanroos Vor 9 Tage
zo. hallo. een documentaire.
Wendy
Wendy Vor 9 Tage
respect tim en de rest van het team!! ga zo door!
Eline Kanne
Eline Kanne Vor 9 Tage
Als de procedures nou functioneerden en snel waren, dan krijgen vluchtelingen uberhaupt niet de tijd om hier een gezin te stichten. Daarnaast vind ik dat je het vluchtelingen niet kwalijk kan nemen dat zij een gezin willen stichten... ook zij hebben dromen en hopen op een mooie toekomst en het zit in de natuur van de mens om dan een gezin te stichten. Om dan vervolgens ouders en kinderen af te straffen door ze terug te sturen na zoveel jaar, omdat de situatie veranderd is in die tijd, door het feit dat de procedures niet goed/snel werken vind ik krom. Dat het meer geld kost om deze gezinnen een verblijfsvergunning te moeten geven heeft het Nederlandse systeem dan dus aan zichzelf te danken. Je kunt immers toch niet verwachten dat mensen hun leven stop zetten omdat ze moeten wachten op een beslissing? Daar word je toch doodongelukkig van? Als je dat al niet was (in combinatie met trauma) vanwege de oorlog in het land waar ze uit vluchten? Ik zeg, geef deze kinderen en ouders allemaal een verblijfsvergunning en begin met een schone lei. Verbeter en versnel de procedures. Beslis op basis van hoe het er aan toe gaat in het land van herkomst op het moment waarop ze vluchten.
Cees da silva
Cees da silva Vor 7 Tage
An sich kom je met een prima voorstel , en de verblijfsvergunningen zullen ook absoluut geen probleem zijn ! Maar dan no 2 , het verbeteren en versnellen van de procedures . Dat gaat dus nimmer lukken , aangezien in deze hier het voor de slinkse kliek het verdienmodel juist in huist . En zoals je weet is het kabinet no 1 . Maar de macht is in handen achter de schermen bij de ambtenaren op de ministeries , en die zijn nagenoeg allen van slinkse huize . Als er scherpe regels zouden worden gemaakt voor een korte procedure zullen er duizenden banen verdwijnen , waarvan 90% ( ruwe schatting ) SP , D66 , PvdA , Pvdd , Denk en GL stemmers . Dus daar gaat je droom :)
ziad King
ziad King Vor 9 Tage
❤️❤️❤️❤️
Ja Me
Ja Me Vor 9 Tage
Hierna gingen ze naar de MAC
Julie de Boer
Julie de Boer Vor 9 Tage
echt heel goed dat Tim Hofman hier zoveel aandacht naar trekt. Lekker nu al 217 duizend stemmen :)
CartmannTT
CartmannTT Vor 9 Tage
droeftoeter Tim
rene Koppenol
rene Koppenol Vor 10 Tage
ik ben die ene die hem een knuffel geeft op het laatst ik zit bij hem op school HET talent
Roboyman XL
Roboyman XL Vor 10 Tage
Ik vind dit echt heftige aflevering...ik zat met tranen in me ogen door die kinderen laat ze gewoon blijven!
Sofie Aubertijn
Sofie Aubertijn Vor 10 Tage
Mijn hard breekt echt. Dat kinderen dit moeten meemaken💔 Deze kinderen horen gewoon thuis in Nederland😪😪
bart a
bart a Vor 10 Tage
Ieders reflex om kinderen te beschermen, praktisch voor 0,003 % van de wereldbevolking onmogelijk . Zonder uitzetbeleid is er geen serieus te nemen immigratie-beleid waarom dan nog procedures of grenzen? Ik bespeur ook misplaatste superioriteits- gevoelens alsof het in Nederland zo goed is. Hoe moet het met al die kinderen die niet in Nederland zijn en hun kinderrechten? Het geld besteden aan kansloze asielclaimers en hun kinderen of aan de bevolking in Nederland ? Ieder jaar weer is er een stroom van duizenden mensen verdreven van huis en haard door ziekte en ouderdom onderweg naar hun eindstation ,zonder de kans te vluchten, slechts een bed en een kast .gescheiden van partner ,op een slaapzaaltje. Er is veel te doen.
J H
J H Vor 10 Tage
Iedereen met een beetje nationalistisch gevoel stemt hierop tegen
J H
J H Vor 10 Tage
Kinderpardon is voor kinderen die niet terug kunnen, niet voor kinderen die niet terug willen, we hebben al genoeg gelukzoekers.
J H
J H Vor 3 Tage
+Cees da silva dat doet mij deugd
Cees da silva
Cees da silva Vor 3 Tage
Dan kan ik hierin met je mee gaan .
J H
J H Vor 3 Tage
+Cees da silva terug sturen, we moeten realistisch blijven
Cees da silva
Cees da silva Vor 10 Tage
En wat wil je met hun ouders dan die hier afgewezen zijn omdat ze gelukszoekers zijn ?!!
Indra Schrage
Indra Schrage Vor 10 Tage
"Hebben we geen party popper?" Nemr je bent echt top
R S
R S Vor 10 Tage
Misschien moet gutmensch Tim maar eens de politiek in kijken of hij het beter kan...
Moeders en hun tot de Islam bekeerde dochters
Renaat Van Poelvoorde
Vor year
Klimaat - Zondag met Lubach (S06)
vpro zondag met lubach
Vor year